FAQ

www.kucakafe.ba je registrovana domena firme Allied VTM d.o.o.

Naziv firme i sjedište:

Allied VTM d.o.o.

Hifzi Bjelavca 18,
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontakt informacije:

E-mail: prodaja@allied.ba,
Kontakt telefon: +387 33 868 000.

Radno vrijeme:

Radno vrijeme naše dvije poslovnice je u nastavku:

  • Biz shop, SCC Vrbanja 1 (etaža -1): svakim danom od 10:00 do 22:00 sata.
  • Biz outlet, Hifzi Bjelavca 18: ponedeljak – petak od 08:00 do 17:00 sati.

Web shop je otvoren za narudžbe svaki dan od 00:00 do 24:00 sata.

Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama, tako da su informacije u najvećem broju slučajeva tačne. Ulažemo maksimalne napore u održavanju informacija. Ipak, ne možemo 100% garantovati za tačnost svih informacija o proizvodima i njihovim cijenama, jer su u izuzetnim slučajevima moguća odstupanja informacija koje dobijamo od naših dobavljača i informacija koje su prikazane na web stranici. U slučaju bilo kakve promjene vezane za naručeni proizvod, obavezujemo se revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da lično dogovorimo o mogućim alternativama. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.
Na svakom artiklu stoji obavijest o raspoloživosti. Svakodnevnim ažuriranjem naše web stranice pružamo pravovremene informacije o svim dostupnim modelima i njihovim uvijek aktuelnim cijenama. Ukoliko proizvod trenutno nije raspoloživ možete se prijaviti za primanje obavijesti kada artikl postane dostupan.
Ne brinite! Pošaljite nam email, nazovite nas ili jednostavno ponovite postupak. Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati odgovor o roku isporuke.
Odgovor je DA. Potrebno je da nas kontaktirate bilo pozivom na telefon ili emailom te obavijestite da želite R1 račun.
Potrebno je kod koraka br. 2 (podaci za plaćanje) odaberete opciju da proizvod želite da dostavite na drugu adresu. Na taj način račun se šalje na Vašu adresu, a proizvod na adresu koju ste odabrali za dostavu.

Jednokratno možete platiti sljedećim karticama: MasterCard, Maestro, Visa, AmericanExpress – svih banaka.

Više o načinima plaćanja možete pogledati na ovom LINKU!

Posao dostave povjerili smo kurirskoj službi Express One, i to uglavnom iz tri razloga: brza dostava, mogućnost praćenja pošilje i osiguranje robe u prevozu. Na taj način smo sigurni da će paket do kupca stići u dogovorenom roku i neoštećen.
Robu dostavljamo u bilo koje mjesto u BiH u najvećem broju slučajeva za 24h, odnosno 48h.

Dostava je potpuno besplatna i podrazumijeva dostavu u svako, pa i najmanje mjesto u Bosni i Hercegovini.

Trenutno dostavljamo samo unutar Bosne i Hercegovine. Ipak, narudžbe su moguće iz bilo kojeg dijela svijeta, s tim da dostava se vrši na dogovorenu adresu unutar Bosne i Hercegovine.